Bitumen en EPDM daken

Bent u van plan bitumineuze of EPDM dakbedekkingen te laten leggen? Laat het dan doen door de professionals van Koerts Dakwerken. U profiteert van onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide kennis op het gebied van dakbedekkingen. We zijn gedreven vakspecialisten die uiterst zorgvuldig en efficiënt te werk gaan. wij leveren bitumineuze dakbedekkingen tegen eerlijke tarieven.

Praktisch en duurzaam

Bitumineuze en EPDM dakbedekkingen staan bekend om hun duurzaamheid en om het feit dat ze op vele verschillende manier te verwerken zijn. Bitumineus en EPDM is vooral heel geschikt voor horizontale daken omdat ze lichtgewicht en waterdicht zijn. Het overgrote deel van de platte daken bestaat dan ook uit bitumineuze dakbedekkingen. Laat uw dakbedekking door ons leggen en u heeft een dakbedekking die vele jaren mee zal gaan.

Koerts Dakwerken – snelle service

Het aanleggen van bitumineuze en EPDM dakbedekkingen kunnen we door onze goede planning op korte termijn realiseren. Bij al onze klussen zorgen we er in ieder geval voor dat uw dak binnen 1 dag waterdicht is, zodat u van het weer niets te vrezen heeft.

Polygum Erkenningshouder

De erkenningshouders zijn een exclusieve groep dakdekkers die werden geselecteerd op basis van criteria zoals financiële slagkracht, theoretische en praktische vakkennis en kunde van het bedrijf.

  • Al ons peroneel heeft ervaring en is getraind op het verwerken van Polygum, er worden opleidingen gegeven in de ATAB dakschool.
  • De Polygum erkenningscommissie waakt er continu en stevig over dat wij de kwaliteitsmissie respecteren, en meer nog onze bijdrage ertoe doen.
  • Systematisch worden externe controles op ons uitgevoerd, evenals de jaarlijkse procedure van herbevestiging van het Polygum erkenningshouderschap.
  • Doordat wij erkenninghouder zijn kunnen wij standaard een extra ALL in verzekerde garantie aanbieden.

Bekijk hier de voordelen van een bitumen dak van Polygum