MSK Volleybal, de gezellige club uit Musselkanaal!

MSK Volleybal is een supergezellige club voor dames, heren, recreanten, jeugd en mini’s. Onze vereniging bestaat uit ongeveer 135 leden. Zowel de herenteams als de damesteams komen uit in de promotieklasse t/m de 3e klasse. De recreanten doen naast de trainingen ook mee aan de recreantencompetitie in de kanaalstreek. Wij trainen en spelen onze wedstrijden in sporthal de Veenhorst in Musselkanaal. Publiek en supporters zijn van harte welkom!

Sponsoren gezocht!

Sponsoren zijn de levensader van onze vereniging. Dankzij onze sponsoren lopen de teams er professioneel en netjes bij! Ook onze nieuwe website is mede mogelijk gemaakt door sponsoren. Bedankt voor jullie steun voor onze vereniging.
Wil je onze MSK Volleybal ook financieel steunen en een vermelding op de website? We vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Het laatste nieuws

Mizuno tour bij De Jonge Sport/Sport 2000

Nog geen nieuwe schoenen voor dit seizoen dan is dit je kans!! Op donderdag 5 september van 16.00 uur tot 21.00 uur organiseert De Jonge Sport/Sport 2000 in Stadskanaal in combinatie met Mizuno een volleybaldag! Mizuno komt met een speciale bus waar alle modellen indoor schoenen liggen! Zo kun je alle topmodellen vergelijken en daarbovenop […]

Lees Meer!!

Avond4daagse 2019

Afgelopen 4 daagse hebben we met 15 leden de 10 kilometer gelopen. Het was goed wandelweer en de sfeer zat er goed in. Allen zijn getrakteerd voor hun prestatie. Lopers bedankt voor jullie deelname en tot volgend jaar!!

Lees Meer!!

Agenda

26 AugStart trainingen
Volledige agenda