Navigation

Weten of er iets te doen is in Musselkanaal? Op deze website houden we je op de hoogte!

Winkelweek 2016

Van donderdag 6 oktober t/m zaterdag 15 oktober 2016 worden tijdens de winkelweek door de Ondernemersvereniging Musselkanaal weer allerlei activiteiten georganiseerd. Het thema is dit jaar: Las Vegas!

De winkelweek wordt donderdagavond geopend door burgemeester Baukje Galama waarna aansluitend en groot openingsfeest wordt gehouden in de feesttent op het Eilert Lubbersplein met medewerking van diverse artiesten.

Op vrijdag is er weer een grote najaarsmarkt. ’s Avonds is er een extra koopavond.

Zaterdag is Horecaplein “De Gelegenheid” geopend met ‘s avonds een feestavond, georganiseerd door de Klapster Schutters.
In de feesttent op het Eilert Lubbersplein is vanaf 18.30 uur Dancing aan’t Knoal.

Zondag 9 oktober staat in het teken van het jaarlijks terugkerend evenement Musselkanaal on Wheels. Toegang is gratis.

Ook is er alle dagen kermis, met op maandag en dinsdag de eurodagen.

Dinsdagavond voert de toneelvereniging ‘t Centrum in “De Gelegenheid” het stuk “Bruid te koop” op. Kaarten á 3,50 zijn verkrijgbaar via Klapster Markthal, Primera en Autobedrijf Sanders.

Woensdag is in de Jabeskerk van 14 00 – 16 00 uur een ouderendag en donderdag van 9.00 tot 15.00 een Kinderdag in sporthal “De Veenhorst”. Vanaf 16.00 uur is het horecaplein De Gelegenheid geopend. (vanaf 18.00 uur kachel op donderdag).

Vrijdag 9 oktober is er wederom een grote najaarsmarkt langs de Marktstraat, een extra koopavond en kinderdisco van 19.00 tot 22.00 uur.

De winkelweek wordt afgesloten met een grote show op “Het Spoordok”. Dit wordt om 19.30 uur voorafgegaan door een mars van Amicitia vanaf Heijdekamp richting de grote show, die om 20.00 uur begint.

06 Oktober 2016

t/m

15 Oktober 2016

Contact met de organisatie